O NAMA

V HAIR SALON

Kad bismo V Hair Salon i koncept na kojem se temelji željeli opisati jednom riječju, bila bi to sinergija – ljubavi prema kosi i vrhunskog poznavanja njene njege i oblikovanja, najkvalitetnijih prirodnih preparata i harmoničnog ambijenta, funkcije prostora i estetike njegova uređenja, visoke profesionalnosti i srdačnog, individualnog pristupa svakoj klijentici i klijentu kojima osim frizerskih usluga nastojimo pružiti jedinstven doživljaj regenerativnog izvora pozitivne atmosfere i sklada.

_w5a1594

VALENTINA DOŠEN

Vlasnica

Vizija frizerskog salona obogaćenog novom dimenzijom u kojoj važnu ulogu igra i dizajn interijera u osnovnim je obrisima nastala kad je vlasnica, licencirana majstorica frizerka Valentina Došen nakon 22 godine rada i usavršavanja u struci odlučila započeti samostalnu karijeru i stvoriti prostor koji suvremene svjetske trendove ne slijedi samo frizurama, već i konceptom unutrašnjeg uređenja. Svjesna da će joj za potonje trebati profesionalna pomoć, obratila se arhitektu Mati Šimunkoviću i Dušku Vlaoviću zatraživši izradu idejnog projekta svog budućeg salona u novogradnji u Vrbanima. Nove zgrade sa sobom nose nove energije kao stvorene za realizaciju novih zamisli, pa je nakon prezentacije ponuđenog rješenja vlasnica bila svjesna da se njena vizija savršeno poklopila s onom projektantskog tima, povjerivši mu realizaciju s potpunim povjerenjem.

_w5a1355

Uzevši u obzir njegovu lokaciju, Šimunković i Vlaović salon su zamislili kao odmak od uobičajenih „kvartovskih“ lokala usklađen s aktualnim tendencijama uređenja koje dizajnerski dorađene poslovno-uslužne prostore iz središta grada dovode u stambena naselja oplemenjujući ih kao mini-urbane cjeline, no zadržavajući duh susjedske bliskosti koji u njima vlada. Pažljivo isplaniran u svakom koraku još od sirove faze gradnje, interijer V Hair Salona je zahvaljujući potpunoj posvećenosti projektantskog tima postigao sve navedeno, pa istovremeno privlači pažnju modernim industrijskim stilom uređenja, izaziva znatiželju zanimljivom i privlačnom vizurom koja u prvi mah ne otkriva funkciju prostora, te poziva na ulazak i razgledavanje. Ugodna, opuštajuća i poticajna atmosfera već s ulaznih vrata otkriva da je riječ o mjestu u kojem se rado boravi, a ljubazno osoblje onaj je X-faktor koji je nadograđuje.

Čekate li na frizuru, ponudit će vas kavom ili sokom, a vrijeme možete prikratiti listajući za frizerske salone uobičajene časopise no u njima i ne baš često viđene knjige ponuđene na niskom stoliću ispred udobne sofe. To su tek neki od elemenata lifestyle komponente koju su Vlaović i Šimunković uključili u koncept uređenja salona kako bi boravak u njemu uistinu bio osobito, inspirativno iskustvo, sveprisutnošću prirodnih materijala ujedno ukazavši i na vrstu preparata koji se u frizerskom radu koriste.

_w5a1623

KEVIN MURPHY

„Prirodno je naš izbor!“ moto je V Hair Salona u kojem se radi isključivo s proizvodima iz asortimana brenda Kevin Murphy koji kosi pristupa u skladu s načelima i standardima vrhunske kožne kozmetike, posežući za onim najboljim iz prirode. Čista esencijalna ulja, biljni ekstrakti i prirodni antioksidansi glavni su sastojci šampona, regeneratora, tretmana, stilističkih preparata, boja i ostalih proizvoda s potpisom Kevina Murphyja od kojih su svi lišeni parabena, sulfata i ostalih štetnih tvari, a dobivaju se iz održivih i obnovljivih resursa kad god je to moguće. Prilagođeni svim tipovima kose, osmišljeni su kao spoj najkvalitetnije njege i stylinga s modnih pista, pa s obzirom na sve navedeno ne čudi što je upravo Kevin Murphy bio vlasničin definitivni izbor.

005

„Moja ljubav prema kosi nema kraja i zato svim klijentima, naročito klijenticama naglašavam koliko ju je važno održati mekom, lijepom i sjajnom. Osim odabira odgovarajuće tehnike šišanja, za ljepotu kose vrlo je važno da se tretira kvalitetnim i zdravim preparatima, a iz iskustva sam se uvjerila da su oni Kevina Murphyja upravo takvi. Njihovi aktivni prirodni sastojci hrane i pomlađuju kosu dajući joj izuzetan sjaj, a boje iz linije COLOR.ME oduševile su me kako činjenicom da ne sadrže škodljiv amonijak i alergen PPD (p-fenilendiamin), tako i širokim spektrom tonova kojima se stvaraju prekrasni efektni preljevi i nude beskrajne kreativne mogućnosti zbog kojih su nijanse svake semi, demi i permanentno obojene frizure jedinstvene i posebne,“ ističe Valentina Došen.

_w5a1515

Kako svojim klijentima i kod kuće želi omogućiti najbolju njegu kose, proizvodi Kevin Murphyja inače namijenjeni isključivo profesionalnoj uporabi u njenom V Hair Salonu, iako će privlačnost prostora i ozračja koje u njemu vlada sigurno biti razlog zbog kojeg ćete navraćati čak i na pranje kose, po koji koristan savjet za njenu njegu, malo ugodnog čavrljanja ili pak tražeći nadahnuće za uređenje vlastitog interijera.

Facebook
Instagram